Baby urn

Baby urn, hoewel velen het onderwerp graag vermijden, krijgt men vroeg of laat toch te maken met een keuze bij het overlijden van mensen in de omgeving. Zoek daarom niet langer naar baby urn en kijk wat Ons team voor u kan betekenen. Een baby urn is een heel persoonlijke keuze waardoor er zijn bijna oneindig veel mogelijkheden zijn om voor een ieder een geschikte urn te maken.

Baby urn bij Ons team

Ons team heeft een passie voor het werken met hout. Er wordt alleen ecologisch hout gebruikt voor het maken van een baby urn. Het mooie aan een urn is dat uw overleden dierbare een speciaal plekje in uw woning kan krijgen. Zo is hij of zij er toch altijd nog een beetje bij. Dat is een fijn aandenken voor iedereen die de overleden persoon heeft gekend. Vanuit onze werkplaats leveren we baby urn in heel Nederland, dus ook in Rotterdam, Groningen, Almere, Limburg of Zeeland!

baby urn

baby urn

Online de mogelijkheden bekijken voor baby urn

De mogelijkheden van baby urn zijn eindeloos, daarom is het altijd verstandig om eerst even wat voorbeelden te bekijken om te zien wat de mogelijkheden en kosten zijn. Voor een waardig en bijzonder afscheid van uw dierbare kijkt u in de online shop van Ons team Uitvaartkisten. De urnen op deze site kunnen binnen 24 uur worden geleverd. Mocht u ideeën hebben of zelfs willen helpen met het maken van een urn, neem dan gerust contact op! Op timmerbedrijfonze werkplaats.nl vind je een greep uit de collectie doodskisten en urnen die bij ons verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *