Babykistje

Een babykistje is 1 van de dingen die als eerste geregeld moet worden bij het overlijden van een baby. Zoek daarom niet langer naar een babykistje en kijk wat Ons team voor u kan betekenen. Een babykistje is een heel persoonlijke keuze dus er zijn bijna oneindig veel mogelijkheden om een geschikte kist te maken.

Babykistje op maat gemaakt

Ons team heeft een passie voor het werken met hout. Er wordt alleen ecologisch hout gebruikt voor het maken van een baby kistje. Hij maakt de doodskisten op ambachtelijke wijze. Wanneer je al ideeën hebt over hoe jouw kist eruit moet komen te zien, gaat hij met die plannen aan het werk en maakt zo de perfecte kist. Vanuit onze werkplaats leveren we babykistje in heel Nederland, dus ook in Amsterdam, Rotterdam, Limburg of Zeeland!

Online babykistje offerte aanvragen

De mogelijkheden van babykistjes zijn eindeloos, daarom is het altijd verstandig om eerst even wat voorbeelden te bekijken om te zien wat de mogelijkheden en kosten zijn. Voor een waardig en bijzonder afscheid van uw dierbare kijkt u in de online shop van Ons team Uitvaartkisten. Op timmerbedrijfonze werkplaats.nl vind je een greep uit de collectie kisten en urnen die bij ons verkrijgbaar zijn.

babykistje

babykistje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *