Doodskisten

Doodskisten. Een onderwerp waar je niet snel over nadenkt en nog minder met anderen over spreekt. Het herinnert aan de eindigheid van ons bestaan op aarde. Een lastig onderwerp. Ondanks dat doodskisten een lastig onderwerp is, is het wel van belang om daar zo nu en dan bij stil te staan. Niet alleen wanneer er iemand overleden is of wanneer je in je terminale fase bent gekomen. Ook als je nog jong en gezond bent, is het verstandig om over overlijden en doodskisten na te denken.

Doodskisten

Doodskisten

Maak het persoonlijk met één van onze doodskisten

Al lijkt het einde nog zo ver weg, het komt een keer. Misschien heb je er al wel eens bij stil gestaan, misschien ook niet, maar je kan je begrafenis of crematie geheel naar eigen wensen invullen. Zo wordt je begrafenis op crematie persoonlijk. Een van de facetten wat je naar eigen wensen kan invullen is de keuze uit diverse doodskisten. De keuze is erg groot. Je kunt een standaard kist nemen, eenvoudig of minder eenvoudig, maar je kan ook zelf ideeën hebben over hoe jouw doodskist eruit zou moeten zien.

Ambachtelijk gemaakte doodskisten van Doodskist-urn.nl

In Nederland is Timmerbedrijf Doodskist-urn.nl gevestigd. ons team heeft een passie voor het werken met hout. Hij gebruikt alleen ecologisch hout voor de doodskisten die hij maakt. Hij maakt de doodskisten op ambachtelijke wijze. Wanneer je al ideeën hebt over hoe jouw kist eruit moet komen te zien, gaat hij met die plannen aan het werk en maakt zo de perfecte doodskist voor  jou.

Ook wanneer je nog niet exact weet wat je wilt, ben je bij ons team aan het juiste adres. Hij denkt met je mee en zal samen met jou tot een prachtig ontwerp komen. Om alvast inspiratie op te doen voor de verschillende soorten doodskisten en de mogelijkheden kunt u kijken op www.Doodskist-urn.nl. Wij maken zowel doodskisten voor volwassenen als doodskisten voor baby’s, peuters en kleuters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *