houten doodskist

houten doodskist

houten doodskist is 1 van dingen die als eerste geregeld moet worden bij het overlijden van iemand. Zoek daarom niet langer naar houten doodskist en kijk wat Ons team voor u kan betekenen. Een houten doodskist is een heel persoonlijke keuze dus er zijn bijna oneindig veel mogelijkheden om voor een ieder een geschikte doodskist te maken.

houten doodskist op maat gemaakt

Ons team heeft een passie voor het werken met hout. Er wordt alleen ecologisch hout gebruikt voor het maken van een houten doodskist. Hij maakt de doodskisten op ambachtelijke wijze. Wanneer je al ideeën hebt over hoe jouw kist eruit moet komen te zien, gaat hij met die plannen aan het werk en maakt zo de perfecte kist. Vanuit onze werkplaats leveren we houten doodskist in heel Nederland, dus ook in Amsterdam, Rotterdam, Limburg of Zeeland!

Online houten doodskist offerte aanvragen

De mogelijkheden van houten doodskist zijn eindeloos, daarom is het altijd verstandig om eerst even wat voorbeelden te bekijken om te zien wat de mogelijkheden en kosten zijn. Voor een waardig en bijzonder afscheid van uw dierbare kijkt u in de online shop van Ons team Uitvaartkisten. Op timmerbedrijfonze werkplaats.nl vind je een greep uit de collectie kisten en urnen die bij ons verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *