Mini urnen

Begrafenissen en crematies – Hoewel we ze liever niet meemaken, krijgt een ieder er vroeg of laat mee te maken. Maar niet alleen krijgen dierbaren met verdriet te maken, er moet ook veel geregeld worden rondom de uitvaart, dus er komt een hoop hectiek bij kijken. Wat voor kist of urn willen we? Waar moeten we op letten, wat kost dat eigenlijk, en waar koop je zoiets? Timmerman Doodskist-urn.nl biedt u uitkomst. Naast uitvaartkisten kunt u bij hem ook terecht voor urnen en zelfs voor mini urnen! Deze vakman heeft een passie voor hout en helpt u graag bij het vervullen van de laatste wensen van uw dierbare.

Een klein aandenken? Mini urnen.

Mini urnen worden steeds vaker gebruikt. Veel mensen strooien de as van hun gecremeerde dierbare niet helemaal uit, omdat ze een klein aandenken willen bewaren, en kiezen ervoor om een deel van de as in mini urnen doen, zodat verschillende familieleden een aandenken kunnen krijgen. Niet iedereen vindt het fijn om één grote urn in huis te hebben. Een klein aandenken is vaak genoeg om het gevoel te krijgen dat uw dierbare er toch nog een beetje bij is. Bovendien zijn de mogelijkheden in urnen eindeloos, en al uw wensen kunnen vervuld worden: groot, klein, opvallend, sober… Doodskist-urn.nl helpt u graag bij het vinden van een passende urn!

Online advies vragen over mini urnen

Weet u niet goed waar u naar moet kijken en wat voor urn passend is? Neem dan eens een kijkje op de website van Doodskist-urn.nl Uitvaartkisten. Hier kunt u ook voorbeelden van mini urnen bekijken. Niets gevonden wat naar uw wens is? U kunt op de website ook de contactgegevens van de vakman vinden, die graag met u meekijkt en u helpt bij het uitwerken van goede ideeën. Over de uitvoering hoeft u zich geen zorgen te maken: Als vakman in hart en nieren zorgt Doodskist-urn.nl ervoor dat uw mini urnen op tijd klaar zijn.

mini urnen

Ook voor mini urnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *