Uitvaart kist

Een uitvaart kist is 1 van die dingen die als eerste geregeld moet worden bij het overlijden van iemand. Zoek daarom niet langer naar een uitvaart kist en kijk wat Ons team voor u kan betekenen. Een uitvaart kist is een heel persoonlijke keuze dus er zijn bijna oneindig veel mogelijkheden om voor een ieder een geschikte doodskist te maken.

Uitvaart kist op maat gemaakt

Ons team heeft een passie voor het werken met hout. Er wordt alleen ecologisch hout gebruikt voor het maken van een uitvaart kist. Hij maakt de doodskisten op ambachtelijke wijze. Wanneer je al ideeën hebt over hoe jouw kist eruit moet komen te zien, gaat hij met die plannen aan het werk en maakt zo de perfecte kist. Vanuit onze werkplaats leveren we uitvaart kist in heel Nederland, dus ook in Amsterdam, Rotterdam, Limburg of Zeeland!

Online uitvaart kisten offerte aanvragen

De mogelijkheden van een uitvaartkist zijn eindeloos, daarom is het altijd verstandig om eerst even wat voorbeelden te bekijken om te zien wat de mogelijkheden en kosten zijn. Voor een waardig en bijzonder afscheid van uw dierbare kijkt u in de online shop van Ons team Uitvaartkisten. Op timmerbedrijfonze werkplaats.nl vind je een greep uit de collectie kisten en urnen die bij ons verkrijgbaar zijn.

Uitvaart kist

Uitvaart kist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *