Urn

Hoewel velen het onderwerp graag vermijden, krijgt men vroeg of laat toch te maken met het overlijden van mensen in de omgeving. Het zou dan wel zo fijn zijn als alles omtrent de begrafenis of crematie makkelijk te regelen is. “Timmerman” Doodskist-urn.nl begrijpt dit en heeft op zijn website verschillende voorbeelden van uitvaartkisten staan. Maar ook aan de andere optie, een urn, heeft hij gedacht. Voor een mooie, handgemaakte urn naar uw wensen kunt u het beste terecht bij Doodskist-urn.nl Uitvaartkisten, waar een echte vakman met passie voor hout u graag helpt!

urn hout

urn hout

Alle soorten en maten mogelijk bij een urn

Soms kiezen mensen ervoor om de as van hun overleden dierbare uit te strooien, maar ook de andere optie, namelijk het bewaren van de as in een urn, is mogelijk. Het mooie aan een urn is dat uw overleden dierbare een speciaal plekje in uw woning kan krijgen. Zo is hij of zij er toch altijd nog een beetje bij – een fijn aandenken voor iedereen die de overleden persoon heeft gekend. Tegenwoordig kunnen urnen in alle soorten en maten gemaakt worden, en Doodskist-urn.nl helpt u daar graag mee. Wilt u een urn die bij uw interieur past, of een bijzondere variant die niet meteen als urn aangezien wordt? Met al uw speciale wensen kunt u terecht op onze website.

Gespecialiseerd in houten urnen en doodskisten

Doodskist-urn.nl heeft werk gemaakt van zijn grote passie: Hout. Hij is een ongekend vakman, die van ieder soort hout een prachtige uitvaartkist of een urn kan maken en hij maakt alleen gebruik van ecologisch verbouwd hout, zoals massief eiken of grenen. Alles is mogelijk en u wordt met iedere vraag geholpen, of de urn nou groot of juist heel klein moet zijn, rijkelijk bewerkt of sober. Neem een kijkje op de website om ideeën op te doen, of neem contact op met Doodskist-urn.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *